2021-09-27 17:09:27• hírek • Bede Emőke

Hatezer lej értékű zsákmánnyal távozott a 13 éves tolvaj

Az avasfelsőfalui rendőrséget arról értesítették nemrégiben, hogy valamikor szeptember 21. és 23. között ismeretlen tettesek behatoltak egy 28 éves, avasújfalui nő otthonába, ahonnan végül összesen kb. 6 000 lej értékű zsákmánnyal távoztak.

Az elkövető azonban nem volt kellőképp elővigyázatos, hiszen a helyszín tele volt az ujjlenyomataival. Ezek, illetve a nyomozás során szerzett további információk alapján a rendőrségnek rövid időn belül sikerült azonosítani az elsőszámú gyanúsítottat, aki nem más, mint egy 13 éves, nagyszokondi fú. Úgy tűnik, a fiatal tolvajnak sikerült hamar túladnia az ily módon szerzett értéktárgyakon, ugyanis a hatóság az ellopott holmiknak csupán a 20 százalékát tudta visszaszerezni. A nyomozás minősített lopás címszóval folytatódik.


Kerítés tövében fogtak tolvajt


Nem a fiú volt azonban az egyetlen, akit a napokban fogtak el a rendőrök. Szeptember 23-án, 19 óra körül ugyanis a tasnádi rendőrök épp a szokásos módon járőröztek, amikor is egy, a Ciresilor utcán található ingatlan udvarán egy gyanús férfira lettek figyelmesek. S hogy az illető valami rosszban sántikál, tagadni is kár lett volna, hisz a szóban forgó személy épp akkor szándékozott kiugrani a zsákmánnyal a kapun, amikor az egyenruhások látótávolságon belülre kerültek.


A tetten ért személy egy 41 éves, helybeli férfi, aki a ház teraszára bejutva különféle szerszámokat szedegetett össze kb. 400 lej értéjben. A rendőrség ebben az esetben is minősített lopás címszóval indított vizsgálatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: